lördag 11 september 2010

2η αγωνιστική super league το ανέκδοτο

Ο Αρης ηττήθηκε από τον παναθηναϊκό 1-0 με εύρεση του ΜΕΓΑ διετητη Δαλούκα. Ο κύριος δαλουκας εφεύρει ένα πέναλτι και ο βοηθός έδωσε πολλά ανάποδα άουτ. Επίσης ο Δαλούκας έδωσε πολλά ανάποδα σφυρίγματα.  Λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους ο Βύντρα βούτηξε στην περιοχή και ο κύριος Δαλούκας έδειξε το σημείο του πέναλτι, με τον Σισέ να ευστοχεί από τα 11 βήματα.Το ματς δεν είχε πολλές καλές στιγμές όπως ούτε και καλό ρυθμό. Ο κύριος Νιοπλιας στην συνέντευξη τύπου είπε ήμασταν καλύτεροι και νικήσαμε. Είπε και να μην ήταν το πέναλτι τι θα γίνει θα μας πάρουν τους 2 βαθμούς πίσω; Ενώ όταν του είπαν ότι όλοι μιλάνε για την διαιτησία έθεσε το μέγα ερώτημα : ποιος  για την διαιτησία; Να σας απαντήσω εγώ. Όλοι εκτός από τους παναθηναϊκούς.

Στους υπόλοιπους αγώνες ο Παοκ ήρθε ισόπαλος με τον Αστέρα Τριπολης. Δεν μπορώ να πω ότι και εκεί η διαιτησία ήταν η καλύτερη δυνατή.

Παρά τη μέτρια εμφάνιση, ο Ηρακλής έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από το Περιστέρι, μένοντας στο 1-1 με τον Ατρόμητο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Περόνε στο 64΄, για να απαντήσει ο Γηραιός με τον Σολτάνι στο 89΄.

Κύριε Νιομπλια θα λέγατε τα ίδια αν η ομάδα σας θα είχε ένα πέναλτι που δεν ήταν πέναλτι κατά της; Θα λέγατε και πάλη ότι ο αντίπαλος σας ΑΡΗΣ νίκησε άξια; Η θα απαντούσατε όμορφα και σταράτα ότι ήμασταν καλύτεροι ως παρουσία στο Βικελήδης σε ένα ισορροπημένο ματς και νικήσαμε από 1 πέναλτι; 
Η βαθμολογία μου για τη διαιτισία είναι 5/10 στο Βικεληδης και πολύ επιηκια.
Περιμένουμε ανακοίνωση του κύριου Μαρινακη που όπως είπε βγήκε από τα ρούχα του από τη σημερινή δηετησία.


Εσείς τι βαθμό δίνατε στη σημερινή διαιτησία; Πιστεύετε πως το άθλημα απαξιώνετε στην Ελλάδα από της διαιτησίες που έχουμε;

4 kommentarer:

  1. Molis eida to penalty sthn tv kai kata 90 tis 100 mou fanike moufa.
    Egw sto mats tou arh bazw 4 ston paok 6-7 an kai pistebw pws do8ike ofside sto salpi pou dn eitan oso gia to mats tou hraklh eitan telios ok.
    7-8 8a ebaza ekei
    Esy atlouko ti leei?
    Akoma perimenw ths shntages...
    Ante grapse kamia shmera aurio na kanw kana oreo fagito reeee!
    Xeretismata Giorgos Maria

    SvaraRadera
  2. Τι να λέμε τώρα, άλλο ένα καρφί στο φέρετρο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. Όλα αλλάζουναι και όλα ίδια μένουν στην Α΄ Εθνική (superleague την κάνανε), εδώ και 20 χρόνια τα πάντα λυγίζουν υπό το βάρος των χρημάτων που αποφέρει το στοίχημα (και ιδίως το παράνομο) και κάθε αγωνιστική δέν είναι παρά το μοίρασμα των κερδών στους Κόκκαλη, Μαρινάκη,Βαρδινογιάννη και κάθε άλλου ποδοσφαιρικού κλικαδόρου.

    Α.Κ. από Αγρίνιο

    SvaraRadera
  3. Ενα ισχυρο 2πλο απο πλευρας Παναθηναικου η παραβαση στην φαση του πεναλτυ υπαρχει απλά σε εποχες Κοκκαλη δεν θα δινοτανε υπαρχει παραβαση. Ο Δαλουκας στο τελευταιο ημιωρο με ανυπαρκτα φαουλς εβαλε την ομαδα του Αρεως στο παιχνιδι!!!
    Panos_Dr

    SvaraRadera